Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Icom ID-50A VHF/UHF/ D-STAR Φορητός πομποδέκτης

Το νεότερο φορητό της Icom, το ID-50A ήρθε για να βελτιώσει την εμπειρία σας στο QSO. Αυτό το συμπαγές, D-STAR dual-bander, 2m/70cm, είναι η τέλεια εισαγωγή στον κόσμο του ραδιοερασιτεχνισμού. Οι αρχάριοι θα λατρέψουν τις εύκολες ρυθμίσεις D-STAR, το εύρος ζώνης με οθόνη καταρράκτη, τη λειτουργία κοινής χρήσης εικόνας (απαιτεί την εφαρμογή STID50A/W), το Dualwatch και πολλά άλλα. Τα προαιρετικά αξεσουάρ είναι επίσης συμβατά με τα ID-52A, ID-51A και ID-31A.

Το ID-50A φέρνει τη διασκέδαση που ακούει στο όνομα D-STAR! Με τη σύνδεση σε ένα δίκτυο D-STAR (Digital Smart Technology for Amateur Radio), μπορείτε να καλέσετε έναν φίλο σε άλλη πόλη ή άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία τερματικού και τη λειτουργία σημείου πρόσβασης για να δημιουργήσετε τη δική σας πύλη Διαδικτύου για πρόσβαση στο δίκτυο επαναλήπτη D-STAR, ακόμη και σε μια περιοχή χωρίς αναμεταδότες D-STAR κοντά. Η λειτουργία D-STAR DV μπορεί να στείλει όχι μόνο φωνή, αλλά και δεδομένα εικόνας. Οι φωτογραφίες από μια έξυπνη συσκευή μπορούν να εισαχθούν στο ID-50A/E χρησιμοποιώντας το βοηθητικό λογισμικό εικόνας ST-ID50A/W για την ανταλλαγή φωτογραφιών και καρτών QSL.

Οι οθόνες Band Scope και Waterfall του ID-50A μπορούν να εμφανίσουν με ευκολία ενεργά κανάλια με μεγάλο εύρος και χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία Dualwatch διπλασιάζει τις ευκαιρίες για QSO μεσα απο την παρακολούθηση των ζωνών VHF/VHF, VHF/UHF και UHF/UHF ταυτόχρονα. Το ID-50A μπορεί να λάβει και τις μπάντες Airband και FM.
   
  • Παγκόσμια επικοινωνία με χρήση του δικτύου D-STAR
  • Εύκολες ρυθμίσεις D-STAR για τους αρχάριους
  • Λειτουργία τερματικού και Λειτουργία σημείου πρόσβασης
  • Λειτουργία κοινής χρήσης εικόνας με το βοηθητικό λογισμικό εικόνας ST-ID50A/W
  • Εύρος ζώνης με οθόνη καταρράκτη
  • Λειτουργία Dualwatch VHF/VHF, VHF/UHF και UHF/UHF
  • Δυνατότητα VHF Airband και δέκτη ράδιο(FM)
  • Χρησιμοποιεί τα ίδια προαιρετικά εξαρτήματα με τους πομποδέκτες της σειράς ID-52, ID-51 και ID-31

Δεν υπάρχουν σχόλια: