Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Εξετάσεις για Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη (Β' Περιόδου 2021 - Π.Ε. Πειραιά και Νήσων)

Προκηρύσσονται Εξετάσεις Β' Περιόδου του 2021 για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων για την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου ή πολίτες άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις, να έχουν συμπληρωμένο το δωδέκατο (12ο) έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο. Η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους/έδρα τους εντάσσεται στη περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά & Νήσων. Να υποβάλουν μέχρι την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021, στην έδρα της Αρμόδιας Υπηρεσίας (Αιγάλεω 5 & Κάστορος Πειραιάς), σχετική αίτηση συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Απόφαση (Αρχειο PDF)