Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Εξετάσεις για Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη (Α’ Περιόδου 2021 - Π.Ε. Πρέβεζας)

Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτέχνη Ά περιόδου 2021 στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την Τρίτη 20-07-2021 και ώρα 9:00 π.µ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εξετάσεων Υποψηφίων Οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας (οδός Συρράκου, Πρέβεζα) τηρουμένων των προσωρινών γενικών ή/και ειδικών μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση υπό την προϋπόθεση χρήσης μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού διαλύματος ή μαντηλακίων.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου, εφόσον η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.