Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Εξετάσεις για Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη (Α’ Περιόδου 2021 - Π.Ε. Κορινθίας)

Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη (κατηγορίας 1 και κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου) Α΄ περιόδου 2021 στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας την 30 - 06 - 2021 με ώρα έναρξης 08:00 π.μ..
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης, οι υποψήφιοι κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας επί της οδού Κ.Παλαμά 53 στην Κόρινθο.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, εφόσον η διεύθυνση κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της παραπάνω υπηρεσίας μέχρι και την 18 - 06 - 2021.