Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Εξετάσεις Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ & Β' Περιόδου 2021 (Π.Ε. Καβάλας)

H Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας ορισε ημερομηνίες εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη με τις κάτωθι ημερομηνίες:
  1. Ημερομηνία εξετάσεων Α’ περιόδου έτους 2021: 15/6/2021 ημέρα ΤΡΙΤΗ.
  2. Ημερομηνία εξετάσεων Β’ περιόδου έτους 2021: 12/10/20201 ημέρα ΤΡΙΤΗ
Τόπος εξετάσεων : ∆ιεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας «Αίθουσα Μηχανογραφικής Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών» 
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται εφόσον έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον τρείς (3) υποψήφιοι. Εφόσον δεν συγκεντρώνονται τουλάχιστον τρείς (3) υποψήφιοι, μπορούν οι υποψήφιοι (ή ο μοναδικός υποψήφιος) εάν και οι ίδιοι το επιθυμούν, να παραπέμπονται σε άλλη υπηρεσία της ιδίας Περιφέρειας, μετά από προηγούμενη συνεννόηση.
Οι εξετάσεις διενεργούνται με λογισμικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με τυχαία επιλογή θεμάτων και με την μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονική εξέταση).
Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου «κατηγορίας 1» ή «κατηγορίας εισαγωγικού επιπέδου» πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Να είναι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, να διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις, να έχουν συμπληρωμένο το δωδέκατο (12ο) έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την 11-6-2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & μέχρι 8-10-2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.