Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Εξετάσεις Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2021 (Π.Ε. Πειραιά και Νήσων)

Προκηρύσσονται Εξετάσεις για την 1η Περιόδο του 2021 με τη μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονικών εξετάσεων) ,για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου στη περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων για την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 , με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Να είναι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου. Εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών ,να διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις, να έχουν συμπληρωμένο το δωδέκατο (12ο) έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην έδρα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά & Νήσων ,εφόσον η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους/έδρα τους εντάσσεται στη περιοχή ευθύνης της ως άνω Διεύθυνσης, μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.