Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Εξετάσεις Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2021 (Π.Ε. Ηρακλείου Κρήτης)

Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Α ́ Περιόδου 2021, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, με ώρα ενάρξεως 10:00 π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εξετάσεων Υποψηφίων Οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17 στο Ηράκλειο Κρήτης).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, εφόσον η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.