Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Εξετάσεις Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2021 (Κεντρικού Τομέα Αθηνών)

  Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Α΄ περιόδου 2021, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 με ώρα ενάρξεως 09:00 π.μ.
  Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, θα πρέπει διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα) οι οποίοι κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
  Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο 1 (αίθουσα Μ.Σ.Θ.Ε.Υ.Ο), της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής - Λεωφ.Μεσογείων 156.
  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της Υπηρεσίας αυτής, μέχρι την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021