Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας

Παλιά και νέα μέλη συναντήθηκαν στις 24 Ιανουαρίου το πρωί στα γραφεία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας προκειμένου να κόψουν την πίτα τους αλλά και για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Μαυραγάνης ευχαρίστησε αρχικά όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και την στήριξη τους στην ένωση και καλωσόρισε και συνεχάρη τα τέσσερα νέα μέλη Παναγιώτη Τσουμάνη, Κώστα Κοψιδά, Χρήστο Γεωργάκη και Νίκο Καββαδά, που πρόσφατα πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις του υπουργείου για την απόκτηση άδειας ραδιοερασιτέχνη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις καλύτερες της Ελλάδας και κάθε χρόνο αποσπά διακρίσεις σε εγχώριους αλλά και Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερή την σύζυγο ενός εκ των μελών, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Αμέσως μετά ο κ. Κώστας Μαυραγάνης από την θέση του απερχόμενου προέδρου αλλά και ο κ. Περικλής Βλάχος από την θέση του απερχόμενου γραμματέα και ταμία της Ε.Ρ.Λ. πραγματοποίησαν με τη σειρά διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Στην συνέχεια ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν ως εξής:

Για το ΔΣ έλαβαν:
Κτενάς Μιχάλης: 11
Μαυραγάνης Κώστας: 9
Μπάκας Δημήτρης: 7
Κούρτης Επαμεινώνδας: 4
Αρκουμάνης Σπύρος: 3

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:
Βλάχος Περικλής: 9
Ρομποτής Σπύρος: 7
Μπαρούτας Άγγελος: 5
Λάζαρης Μιχάλης: 3

πηγή:  http://www.mylefkada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: