Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Wouxun KG-UV9D...

Έρχεται το νέο Wouxun KG-UV9D και ακούει όλες τις μπάντες, ακόμα και την αεροπορική (!!!)
Νέα πολύ όμορφη εμφάνιση με την γνωστή μεγάλη έγχρωμη οθόνη και κατασκευασμένο απο πολύ καλά υλικά, το νεο KG-UV9D είναι ένα ολοκληρωμένο φορητό που έρχεται να κατακτήσει την αγορά.

Ζήστε μια Multi-Band εμπειρία με ακρόαση σε 7 μπάντες με πολλαπλές επιλογές, οι οποίες περνούν το συγκεκριμένο μηχάνημα σε μια άλλη διάσταση και όχι σε ένα ακόμα τυπικό dual band φορητό.

Το KG-UV9D εκπέμπει με 4 watts στα UHF και 5 watts στα VHF με πολλαπλές ρυθμίσεις ισχύος καθώς επίσης και μια εντυπωσιακή μνήμη 999 προγραμματιζόμενων καναλιών, DTMF κωδικοποίηση / αποκωδικοποίηση και 25KHz / 12.5kHz wide/narrow bandwidth selection.

Το KG-UV9D λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία. Έχει αληθινή διπλή λήψη, ώστε να μπορείτε να λάβετε δύο σήματα στην ίδια ή σε διαφορετικές μπάντες ταυτόχρονα. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε εκπομπή σε μία μπάντα, ενώ να κάνετε λήψη από μία άλλη την ίδια στιγμή!

Αλλά οι δυνατότητες των πολλαπλών λειτουργιών του δεν τελειώνουν εκεί. Το KG-UV9D έχει πολλαπλές ικανότητες σάρωσης, όπως, σάρωση προτεραιότητας, σάρωσης ομάδας καναλιού καθώς και σάρωση CTCSS / DCS. Αυτό όμως το χαρακτηριστικό που είναι πραγματικά συναρπαστικό στην σάρωση, είναι οτι μπορεί να κάνει διπλή ταυτόχρονη σάρωση σε δυο διαφορετικές μπάντες (!!!!). Αυτό είναι που λέμε, πολυ-λειτουργικό!

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το multi-display. Μετα το δημοφιλές KG-UV8D, η μεγάλη έγχρωμη οθόνη είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα και για το KG-UV9D, αλλά με ορισμένες αξιοσημείωτες βελτιώσεις. Φυσικά, υπάρχει πολύς χώρος για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να λειτουργήσει ένας πομποδέκτης πολλαπλών λειτουργιών όπως το KG-UV9D. Τώρα, και η οθόνη είναι ρυθμιζόμενη, με πέντε επίπεδα φωτεινότητας, χαρακτηριστικό που βοηθά και στην εξοικονόμηση της ισχύος της μπαταρίας. Με το KG-UV9D έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Και μιλώντας για έλεγχο, πάμε να δούμε την λειτουργία κλειδώματος. Μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε μόνο το πληκτρολόγιο, να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο και τους κωδικοποιητές, να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο και το PTT, ή να τα κλειδώσετε όλα. Δεν είναι πλέον "όλα ή τίποτα". Πολλαπλές επιλογές κλειδώματος σας επιτρέπουν να αποφασίσετε εσείς το πώς θα λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σας.

Το KG-UV9D έρχεται φορτωμένο με πολλά χαρακτηριστικά ώστε να γίνει πραγματικά το αγαπημένο σας φορητό "εργαλείο".
  • Τρία (3) προγραμματιζόμενα πλευρικά πλήκτρα, 
  • ρύθμιση υπο-συχνότητας εκπομπής, 
  • επεξεργασία καναλιών με απεικόνιση ονομασίας, 
  • Caller ID, 
  • ραδιόφωνο FM 76-108Mhz, 
  • λειτουργία SOS, 
  • απομακρυσμένο συναγερμό, 
  • αναστροφή συχνότητας, 
  • φωνητικό μήνυμα χαμηλής τάσης, 
  • VOX για λειτουργία hands-free και έναν υψηλής φωτεινότητας φακό. 
  • Και ναι, όπως το 8D, το KG-UV9D διαθέτει και χρονόμετρο!

Η WOUXUN KG-UV9D έρχεται με μια 7.4V 2000mAh (14.8Wh) Li-Ion μπαταρία, κλιπ ζώνης, μια κεραία υψηλής απολαβής + μια κοντή (2 κεραίες δηλαδή), λουράκι καρπού, επιτραπέζιο φορτιστή, καλώδιο ρεύματος, εγχειρίδιο χρήσης και με εγγύηση ενός έτους από την WOUXUΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: