Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Eξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2015, Νότιου Τοµέα Αττικής

Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας
Εισαγωγικού Επιπέδου), Α’ Περιόδου 2015 στην περιοχή ευθύνης Νότιου Τοµέα της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, µε ώρα ενάρξεως 12:00.
∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονοµικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραµονής στην Ελλάδα.
Επίσης κατά την ηµέρα υποβολής της αίτησης συµµετοχής στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συµπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δηµοτικό σχολείο. 
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εξετάσεων Υποψηφίων Οδηγών της ∆/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τοµέα της Περιφέρειας Αττικής (Θεοµήτορος 59, Άλιµος). 
Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόµενη από τα δικαιολογητικά στη ∆/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τοµέα της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον η διεύθυνση της µόνιµης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας µας, µέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν µε την αίτησή τους τα εξής δικαιολογητικά: 
  1. Αντίγραφο δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης για την ταυτοποίηση του ενδιαφερόµενου και τη διαπίστωση της ηµεροµηνίας γέννησης. 
  2. Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών που διαµένουν νόµιµα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγγραφα που σχετίζονται µε τα στοιχεία τους, την ηλικία, υπηκοότητα και τη µόνιµη διαµονή τους συµπεριλαµβανοµένης και της άδειας παραµονής, όπου προβλέπεται. 
  3. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται η ταχυδροµική διεύθυνση της µόνιµης κατοικίας τους.
  4. Παράβολο 26 Ευρώ (ΚΑΕ:3741 «Παράβολα από κάθε αιτία»). 
  5. ∆ύο φωτογραφίες ( υποβάλλονται µετά την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, για την έκδοση του πτυχίου). 
Οι εξετάσεις θα πραγµατοποιηθούν εφόσον έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον τρείς (3) υποψήφιοι. Εφόσον δεν συγκεντρωθούν τουλάχιστον τρείς (3) υποψήφιοι, µπορούν οι υποψήφιοι (ή ο µοναδικός υποψήφιος) εάν και οι ίδιοι το επιθυµούν, να παραπεµφθούν σε άλλη Α.Π.Υ. της ίδιας Περιφέρειας, µετά από προηγούµενη συνεννόηση. 
Οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη διενεργούνται στην Ελληνική γλώσσα, αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο. 
Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε ερωτηµατολόγια πολλαπλών επιλογών σύµφωνα µε τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 της Υ.Α. 38200/1136/11- 08-2011 µε θέµα «Κανονισµός λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθµών ασυρµάτου» (ΦΕΚ1969/τΒ/02-09-11).

Δεν υπάρχουν σχόλια: